Angelica on ettevõtte Angelic Alternatiivravi looja ja omanik. Ta on õppinud pedagoogikat ja omandanud kõrghariduse kaubandusökonomisti erialal Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis.

Alternatiiv- ja eneseabi valdkonna vastu hakkas ta huvi tundma oma tervise tõttu. Kuna just tänu sellele on ta saanud tagasi oma tegutsemise- ja töövõime, tekkiski tal idee luua ettevõtmine, kus saab aidata sarnaste probleemidega inimesi. Ettevõtmist juhtides on tekkinud Angelical huvi massaaži kui teraapia vastu ja ta on ka ennast täiendanud ning läbinud kursused M.I Massaažikoolis, et pakkuda soovijatele klassikalist üldmassaaži, kupumassaaži, klassikalist näomassaaži ja pea- ja õlavöötmemassaži.

Angelical on soov ennast alternatiiv- ja eneseabi teemadel arendada ning teha seda koostöös paljude omaala spetsialistidega, et pakkuda kõigile inimestele rohkem valikuvõimalusi oma tervise eest hoolitsemiseks.

Angelica tegeleb vaimse jooga praktiseerimisega, milleks on Sahaja yoga. Ta saab tuua näiteid ja anda soovitusi omadest kogemustest, kuidas mediteerimine võib abiks olla meie vaimsele arengule, mis omakorda annab aluse paremale füüsilisele tervisele. Ta on veendunud, et põhimõte „Terves kehas terve vaim!“ on kõige alus ja usub, et kui me kanname hoolt oma vaimse tervise eest on ka meie füüsis paremas korras.

Info ja broneeringud telefonil 5699 2458